ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 noiembrie 2018

 
 

Jurnalmm [6/11/2018]

 
Aproximativ 18.500 de pachete cu țigări descoperite la frontiera de nord
     
Aproximativ 18.500 de pachete cu țigări descoperite la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice, cantitatea de 18.438 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 210.000 lei, marfă care urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă. Ieri, 05 noiembrie a.c., în jurul orei 14.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean Vladyslav L., în vârstă de 44 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria. În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spaţiu special amenajat în bordul autoturismului, cantitatea de 550 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 825 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. Totodată, autoturismul în valoare de 4.600 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării de către autoritatea vamală, deoarece avea un spaţiu special amenajat pentru transportul țigărilor. Drept urmare, faţă de cetăţeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani. Și polițiștii de frontieră de la Sectoarele Poliției de Frontieră Brodina și Valea Vișeului au descoperit, în apropierea frontierei de stat, mai multe colete cu țigări, ascunse în vegetație. Țigările au fost duse la sediul sectoarelor, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 17.888 pachete, a căror valoare se ridică la suma de 209.250 lei (9.898 pachete țigări la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina și 7.990 pachete țigări la Sectorul (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY