ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [6/11/2018]

 
Spectacol de lasere și proiecții cu personalități la Poarta Sărutului
     
Spectacol de lasere și proiecții cu personalități la Poarta Sărutului

Spectacol de lasere și proiecții cu personalități de acum 100 de ani, luni seară, la Poarta Sărutului. Câteva sute de copii au venit în Parcul Central din Târgu-Jiu pentru a vedea show-ul de lumini, în care au fost proiectate desene realizate de ei cu personalități istorice implicate în realizarea Marii Uniri din 1918. Deși a durat mai puțin de o jumătate de oră, spectacolul a fost savurat, din plin, de târgujienii aflați în zonă. La spectacolul din parc au fost implicați și cercetașii din Târgu-Jiu. Copii au umplut cu sute de cutiuţe cu lumânări Aleea Scaunelor. Viceprimarul Adrian Tudor a participat la acțiunea de la Poarta Sărutului. Organizatorul spectacolului, Adela Vlădoiu, a declarat că evenimentul a avut rol de omagiere a Marii Uniri dar și de a-i atrage pe elevi către istoria românilor.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY