ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [6/11/2018]

 
Primarul Pigui ar vrea să preia de la CJ Casa Muzeu Brâncuși
     
Primarul Pigui ar vrea să preia de la CJ Casa Muzeu Brâncuși

Într-o lună, autoritățile vor anunța cum poate fi salvată casa în care s-a născut marele sculptor Constantin Brâncuși, de la Hobița, prăbușită aproape complet, în acest moment. Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a fost, săptămâna trecută, la București, unde a depus proiecte pe parte de cultură. Acolo a purtat o discuție pe tema casei lui Brâncuși cu secretarul de stat din Ministerul Culturii, Alexandru Pugna. Alexandru Pugna se va afla în Gorj, zilele acestea, întrucât face parte din juriul Festivalului Concurs al Cântecului Popular Românesc ”Maria Lătărețu”. Cosmin Pigui îl așteaptă și la Peștișani. Primarul promite ”un proiect deosebit” în satul Hobița. Pigui vrea să realizeze în Hobița, aproape de locul în care opresc autocarele cu turiști și elevi, un părculeț cu toalete, alei și căsuțe de lemn pentru suveniruri. Edilul ar vrea să preia, de la Consiliul Județean, administrarea Casei Muzeu Brâncuși.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY