ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [6/11/2018]

 
ALDE ridică problema postului de VICEPRIMAR la Târgu-Jiu. Prunariu: Și noi meritam postul de viceprimar la Rovinari
     
ALDE ridică problema postului de VICEPRIMAR la Târgu-Jiu. Prunariu: Și noi meritam postul de viceprimar la Rovinari

ALDE ridică problema postului de viceprimar la Târgu-Jiu. ”Este stipulat prin protocolul național să ne fie acordat, iar acest lucru nu s-a respectat” a declarat, la Interviurile Infinit FM, Dorin Tașcău, unul dintre membrii BPJ. ”Și noi meritam postul de viceprimar la Rovinari și nu l-am primit” reacționează  Mihai Prunariu. ”Nu poți să dai pe tavă postul de viceprimar cuiva” comentează și deputatul Elvira Șarapatin. În PSD Gorj, opiniile sunt împărțite în privința tensiunilor apărute în alianța cu ALDE. Dorin Tașcău a ridicat problema postului de viceprimar la Târgu-Jiu, la Interviurile Infinit FM, acuzând că protocolul PSD-ALDE, încheiat la nivel național, n-a fost respectat la Gorj. Mihai Prunariu le amintește celor de la ALDE că și ei au refuzat să acorde Partidului Social-Democrat postul de viceprimar la Rovinari. Vicepreședintele PSD reafirmă că nu-i place politica pe care Ion Iordache o face în Gorj și faptul că este pasată responsabilitatea CE Oltenia către PSD, deși ALDE conduce Ministerul Energiei. Cosmin  Pigui, primarul PSD de la Peștișani, crede că ALDE ar trebui să se mulțumească cu posturile obținute după localele din 2016. Cristian Toader Pasti are altă atitudine în privința alianței cu ALDE. Zice că deși este un partid mic, de 5%, trebuie respectat și purtate discuții și negocieri. Deputatul Elvira Șarapatin nu vede de ce PSD ar ceda unul dintre posturile de viceprimari la Târgu-Jiu. Spune că Aurel Popescu și Adrian Tudor sunt activi și se implică în problemele municipiului. Mihai Weber îi dă dreptate primarului Ion Bârcă, nemulțumit de atitudinea și pretențiile ridicate de liderii ALDE Gorj. În același timp, președintele executiv al PSD Gorj se declară deschis unor noi negocieri cu (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY