ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 noiembrie 2018

 
 

Constanţeanul [6/11/2018]

 
Vinovatul, selecția Danemarcei pentru premiile Oscar 2018, se vede la Constanța din 9 noiembrie
     
Vinovatul, selecția Danemarcei pentru premiile Oscar 2018, se vede la Constanța din 9 noiembrie

Considerat de către New York Times ”una dintre marile revelații ale anului”, Gustav Möller, regizorul filmului Vinovatul / The Guilty, propune un thriller plin de  suspans în care un ofițer de poliție primește un apel de urgență de la o femeie care susține că a fost răpită. ”Un film cu un concept superior, un buget redus și abilitatea de a-ți încorda fiecare mușchi al corpului” (Variety) La Constanța, Vinovatul se vede la Cinema Cityplex Constanta, în Tomis Mall, începând de vineri, 9 noiembrie, după următorul program: Vineri: 20.30, sâmbătă: 20.00, duminică: 19.30, miercuri și joi: 18.30. Bilete: https://bit.ly/2yTQI0I. Vinovatul este filmat în întregime într-un call center claustrofobic, căștile, telefoanele și computerele fiind singurele elemente de recuzită, iar restul personajelor principale fiind doar auzite prin telefon, nu văzute și în persoană. 85 de minute de adrenalină în care debutantul Gustav Möller reușește imposibilul, ținându-te pe muchia scaunului cu un thriller minimalist filmat în timp real, într-un interior unic, cu un personaj care vorbește non-stop la telefon. Post-ul Vinovatul, selecția Danemarcei pentru premiile Oscar 2018, se vede la Constanța din 9 noiembrie apare prima dată în Constănțeanul.

[cititi articolul complet în Constanţeanul]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Constanţeanul :
 
 
[Toate articolele din: Constanţeanul +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY