ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 noiembrie 2018

 
 

Radio Crazy [6/11/2018]

 
Magazinele Diverta se alatura retelei de vanzare a iaBilet.ro
     
Magazinele Diverta se alatura retelei de vanzare a iaBilet.ro

Incepand cu luna noiembrie, Diverta se alatura celei mai mari retele de vanzare de bilete din Romania, in urma parteneriatului incheiat cu iaBilet.ro, lider pe piata de ticketing. Biletele pot fi achizitionate in toate magazinele Diverta din tara, direct la casele de marcat, prin plata in numerar, card sau prin intermediul voucherelor iaBilet.ro. La sase ani de la lansare, iaBilet.ro continua sa aiba cea mai mare retea de vanzare de bilete din Romania, avand peste 2.000 de puncte de vanzare in toata tara: magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Uman, Senia, IQ Box si agentiile Perfect Tour, Casa de Balet, Libmag, cele 1.500 de automate SelfPay, standul de bilete de la Metrou Unirii 1, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat, Cafe Deko, Club Quantic si Club Vintage. “Mereu am incercat sa oferim servicii ireprosabile catre clientii nostri, atat spectatorii cat si organizatorii de evenimente. Nu bune, nici foarte bune ci ireprosabile. Misiunea noastra este si mereu a fost de a oferi tuturor cel mai pretios lucru de pe pamant: timpul. Cu cat petreci mai putin timp cumparand un bilet cu atat ai mai mult timp liber iar acest percept ne-a ghidat mereu in a simplifica absolut tot ce tine de platforma noastra si ne-a adus pe primul loc. Nu conteaza ce poate face iabilet.ro pentru tine ci ce poti face tu cu iabilet. De aceea consideram ca, desi focusul nostru mereu a fost pe vanzarea de bilete electronice, extinderea retelei noastre de vanzare fizice nu poate face decat sa aduca plus valoare clientilor nostri” – Emil Ionescu, fondator si general manager al iabilet.ro Despre Diverta Infiintata in 1999, Diverta este principalul retailer integrat in domeniul cartii, papetariei si jucariilor. Cu o retea de 26 de magazine in toata tara, Diverta ofera un mix complet de produse, menit sa (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY