ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 noiembrie 2018

 
 

News Buzău [6/11/2018]

 
ITM Buzau FACE RAVAGII in controale!
     
ITM Buzau FACE RAVAGII in controale!

Având în vedere Programul Cadru de Acţiuni al Inspecţiei Muncii pentru anul 2018, Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău a desfăşurat în lunile aprilie, iulie si octombrie 2018 acţiuni de control privind verificarea modului în care se respectă cerinţele minime de securitate şi sănătate în muncă pentru transportul rutier al mărfurilor periculoase. În cadrul acţiunii s-a urmărit cu precădere modul în care angajatorii respectă prevederile legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă privitor la:

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY