ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 noiembrie 2018

 
 

Constanţeanul [6/11/2018]

 
CJC: Proiect de promovare a afacerilor şi antreprenoriatului în turism şi cultură
     
CJC: Proiect de promovare a afacerilor şi antreprenoriatului în turism şi cultură

Consiliul Judeţean Constanţa în calitate de Lider de parteneriat, împreună cu Asociaţia Bulgară pentru Transferul Tehnologiei, Inovaţiei din Bulgaria şi Consiliul Raional Ungheni din Republica Moldova şi Autoritatea Guvernamentală a Districtului Enez din Turcia, în calitate de beneficiari, au semnat în data de 17 Septembrie 2018, contractul de finanţare nr. 103382 aferent proiectului „Patrimoniul cultural comun – Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre” – TREASURE, cod eMS BSB-371, finanţat din fonduri europene prin Programul Transfrontalier Operaţional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020, Prioritatea 1 – Promovarea mediului de afaceri şi a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre, Obiectivul Specific 1.1 – Promovarea în comun a mediului de afaceri şi a antreprenoriatului în sectoarele turismului şi culturii, cu o valoare totală de 939.544 euro (4.384.851,84 lei la cursul de schimb infoEuro noiembrie 2018), din care contribuţia proprie a Consiliului Judeţean Constanţa este de 27.287,52 euro (127.350,85 lei la cursul de schimb infoEuro noiembrie 2018). Obiectivul general al proiectului constă în promovarea în comun a afacerilor şi antreprenoriatului în sectoarele de turism şi cultură în regiunile partenere din Bazinul Marii Negre. Prin implementarea acestui proiect se urmărește dezvoltarea activităților specifice precum crearea şi dotarea unei infrastructuri cu echipamente de cercetare şi expunere muzeală a patrimoniului cultural şi natural, submers şi clasic astfel încât, la finalizarea proiectului, partenerii să beneficieze de echipamente (ex. echipamente de scufundare şi expunere clasică şi digitală), promovate într-o manieră modernă (album şi hărţi digitale, festival, site şi un eveniment comun). Proiectul vizează din perspectiva activităţilor Consiliului Judeţean Constanţa dezvoltarea (...)

[cititi articolul complet în Constanţeanul]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Constanţeanul :
 
 
[Toate articolele din: Constanţeanul +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY