ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 noiembrie 2018

 
 

Radio Crazy [6/11/2018]

 
Îți sare oja de pe unghii? Trucul care face lacul să reziste mai mult
     
Îți sare oja de pe unghii? Trucul care face lacul să reziste mai mult

Ai o manichiură impecabilă şi vrei să o păstrezi cât mai multă vreme fără să-ţi sară oja? Există câteva trucuri la care poţi să apelezi pentru ca unghiile tale să fie perfecte şi să nu întâmpini probleme cu oja. Folosește o bază Multe femei consideră că baza nu este necesară, mai ales că e nevoie de mai mult timp pentru asta, și sar acest pas. Nu mai faceți această greșeală. Nu doar că vă protejează unghiile, dar oja va rezista mai mult. Uleiurile naturale produse de unghie împiedică oja să se lipească bine de unghie. Astfel, folosind o bază, lacul de unghii nu va mai sări atât de repede. Aplică ojă și pe marginea unghiei Aplică ojă și pe marginea unghiei. Atunci când speli vase sau te coafezi, e posibil ca apa sau alte materiale să intre între unghie și ojă, astfel marginile se vor ridica iar oja sare mult mai repede. Nu agita niciodată lacul de unghii O altă greșeală frecventă este agitarea sticlei de lac de unghii înainte de a o folosi. Facem asta crezând că oja se amestecă și se distribuie uniform, însă doar amestecăm aerul și oja dinăuntru, ceea ce duce la creearea unor mici bule de aer. Sigur le-ai văzut și tu pe unghii. În loc să o agiți, ruleaz-o în palme orizontal. Aplică oja în strat subțire Atunci când vrem să obținem o culoare mai puternică, tindem să folosim un strat mai gros de ojă. Oja nu este realizată pentru a se usca rapid atunci când este într-o cantitate mai mare. Altfel s-ar usca direct în sticlă. Cel mai bine este să aplici 3-4 straturi subțiri decât unul (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY