ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 noiembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [5/11/2018]

 
Brad natural și boltă luminoasă peste Târgu Jiu
     
Brad natural și boltă luminoasă peste Târgu Jiu

Schimbare de decor anul acesta în municipiul Târgu Jiu. Municipalitatea pregătește o nouă reașezare a instalațiilor ornamentale care au menirea a reîmprospăta spiritul sărbătorilor de iarnă. Anul acesta mirosul de brad proaspăt se va simți în centrul municipiului Târgu Jiu în preajma sărbătorilor de iarnă, municipalitatea fiind hotărâtă să pună un brad natural în detrimental celui artificial. “La 1 decembrie, odată cu concertul Inna, atunci când se va apăsa pe buton pentru a porni instalația ornamentală, se va deschide tot ceea ce va avea loc în zona centrală. Vom avea un mic târg de Crăciun, așa cum este în marile orașe. Au fost instalate căsuțele, va fi o boltă deasupra acelui perimetru, un brad natural, așa cum am mai spus. Bradul nu va mai presupune o lucrare în pavimentul din centrul orașului. Am găsit o gură de canal care ne permite să creăm structura necesară pentru a putea instala bradul pe perioada sărbătorilor de iarnă”, a declarat primarul Marcel Romanescu. Articolul Brad natural și boltă luminoasă peste Târgu Jiu apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY