ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [5/11/2018]

 
Romanescu: nu se poate executa contul Primăriei!
     
Romanescu: nu se poate executa contul Primăriei!

Romanescu stă relaxat în procesul cu Pandurii Târgu Jiu. Edilul susține că nu există niciun risc ca primăria municipiului Târgu Jiu să se trezească cu conturile blocate, cel mult Consiliul Local putând fi în imposibilitate de a mai efectua tranzacții. „La momentul acesta nu există riscul ca Primăria Municipiului Târgu Jiu să aibă conturile blocate. Și dacă s-ar pune în executare acea hotărâre judecătorească, legea permite ca în 6 luni de zile să găsești o anumită modalitate de deblocare a acestei situații. Imediat nu se poate executa contul Primăriei. Mai mult, hotărârea judecătorească nu privește Primăria Municipiului Târgu Jiu, ci doar Consiliul Local. Pot, cel mult, să pună executare pe conturile Consiliului Local”, a declarat edilul. Articolul Romanescu: nu se poate executa contul Primăriei! apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY