ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 noiembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [5/11/2018]

 
Ce spune șeful celei mai moderne secții de spital din Gorj despre egalizarea salariilor medicilor
     
Ce spune șeful celei mai moderne secții de spital din Gorj despre egalizarea salariilor medicilor

Bogdan Niculescu, șeful Secției Ortopedie din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, a postat un comentariu pe pagina sa de Facebook cu privire la egalizarea salariilor medicilor. Acesta susține că se puteau concepe criterii obiective de apreciere, în funcție de care să fie acordate și bonusurile salariale: „Nu are importanță câte intervenții face un medic, câte internări are sau cât stă la locul de muncă….toți suntem egali, indiferent de performanță. Oare nu se puteau face criterii obiective de apreciere?“. Bogdan Niculescu este de acord cu stabilirea unor criterii motivante pentru medicii care fac performanță. Investiții importante Bogdan Niculescu este șeful celei mai moderne secții din județul Gorj, cea de Ortopedie. Medicul a obținut sponsorizări pentru modernizarea secției. De asemenea, Secția Ortopedia a beneficiat de investiții importante și din partea Consiliului Județean Gorj. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină de la Timișoara și a profesat, înainte de a se muta la Spitalul Județean de Urgență, la spitalul din Târgu Cărbunești. Articolul Ce spune șeful celei mai moderne secții de spital din Gorj despre egalizarea salariilor medicilor apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY