ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 noiembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [5/11/2018]

 
Stadion inaugurat în vara lui 2019? O nouă licitație pe 14 noiembrie
     
Stadion inaugurat în vara lui 2019? O nouă licitație pe 14 noiembrie

Un nou termen pentru inaugurarea stadionului municipal. Potrivit ultimelor calcule noua arenă va putea fi inaugurată în vara lui 2019. În prezent se organizează licitația pentru finalizarea lucrărilor de către (Compania Națională de Investiții) CNI. După ce banii au ajuns în posesia CNI, lucrările la stadionul din Târgu Jiu se vor relua. Nu pentru mult timp ci doar atât cât vremea va permite urmând ca în primăvară muncitorii să revină pe șantier. „Banii pentru stadion sunt în momentul de față la CNI, iar pe data de 14 noiembrie se organizează licitația. Noi sperăm să nu apară contestații, iar CNI-ul să găsească cea mai bună soluție, adică societatea care să poată executa restul de lucrări pentru finalizarea acestei investiții. După discuțiile purtate cu partea tehnică din cadrul Primăriei, ar fi o investiție care s-ar putea derula în condiții normale pe maxim 6 luni de zile. Undeva la mijlocul anului 2019 putem discuta de inaugurarea acestui stadion. Lucrările care ne reveneau nouă sunt realizate în proporție de 80-90%. Primăria mai are de realizat doar canalizarea pluvială, dar asta doar după ce se fac racordurile pentru stadion de către firma care va câștiga licitația”, a declarat primarul Marcel Romanescu. Reglări de cheltuieli În privința obligațiilor pe perioada rece, municipalitatea susține că toate chletuielile vor fi suportate de CNI. „Avem o discuție cu CNI-ul și în ceea ce privește încălzirea stadionului pe timpul iernii. Se reglează de către noi cu CNI și cu firma care realizează lucrările. Atât timp cât obiectivul nu este predat Primăriei, a fost o discuție la CNI să vedem exact cum reglăm aceste cheltuieli. Putem să facturăm și să recuperăm sumele ulterior de la cei care dețin acest obiectiv”, a mai declarat primarul Marcel Romanescu. Articolul Stadion inaugurat în vara lui 2019? O nouă licitație pe 14 noiembrie apare prima (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY