ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 noiembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [5/11/2018]

 
Amenzi de 9900 lei acordate de inspectorii D.S.V.S.A. Gorj în săptămâna care s-a încheiat
     
Amenzi de 9900 lei acordate de inspectorii D.S.V.S.A. Gorj în săptămâna care s-a încheiat

În perioada 29.10 – 04.11.2018, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat controale și verificări tematice și fizice în unități supuse supravegherii și controlului sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor situate pe raza teritorială a județului Gorj (Albeni, Baia de Fier, Bâlteni, Bolboşi, Borăscu, Brăneşti, Bumbeşti-Jiu, Cătunele, Cruşeţ, Dănciuleşti, Drăguţeşti, Fărcăşeşti, Godineşti, Ioneşti, Motru, Negomir, Novaci, Prigoria, Rovinari, Runcu, Schela, Stăneşti, Stejari, Stoina, Târgu-Cărbuneşti, Târgu-Jiu, Tismana, Turcineşti, Țânţăreni), pentru a verifica modul de asigurare a conformității cu cerințele legislației în vigoare în domeniile alimentar şi al sănătății și bunăstării animalelor. Controalele efectuate au avut ca obiective principale: – verificarea condițiilor de igienă în baza Planului cifric al Programului de Supraveghere și Control în domeniul Siguranței Alimentare 2018 și a tematicilor propuse de A.N.S.V.S.A. privind prevenirea toxiinfecțiilor alimentare – 137 inspecții; – înregistrarea a 6 unități nou-înființate cu activitate în domeniul alimentar: o stupină (Bolboşi), 3 magazine alimentare (Bâlteni, Borăscu, Motru), o cantină (Târgu-Jiu), un bar (Rovinari); – prelevarea a 17 de probe din produse alimentare, pentru determinarea nivelurilor de radioactivitate, a conţinutului de alergeni, aditivi, contaminanţi (cadmiu, plumb, nitraţi, micotoxine); – avizarea mișcărilor inter-județene de animale; – controale comune cu echipe ale I.P.J. Gorj şi I.J.J. Gorj în puncte temporare de control în trafic (Ioneşti, Motru, Ţânţăreni), asupra mijloacelor de transport pentru porcine vii şi produse alimentare din carne de porc, cu privire la implementarea cerinţelor Directivei nr. 60/2002 şi Deciziei UE nr. 709/2014 (verificarea modului de respectare a măsurilor impuse de evoluţia pestei porcine africane); – controale în 36 exploataţii (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY