ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [5/11/2018]

 
Casă cuprinsă de flăcări la Tismana
     
Casă cuprinsă de flăcări la Tismana

Weekendul trecut s-a terminat cum nu se poate mai rău pentru o familie din localitatea Tismana. Casa acestora a fost cuprinsă de flăcări, asta din cauza unui foc lăsat nesupravegheat în apropierea locuinței. În doar câteva minute întreg acoperișul casei a fost făcut scrum. Flacările s-au extins și la acoperisul unei anexe gospodăresti aflată în imediata apropiere a casei. Atunci când au ajuns echipele de intervenție la fața locului incendiul se manifesta violent. Din fericire flăcările au fost stinse, iar o mare parte din bunuri au fost salvate. ,,Am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit pe raza localității Tismana, satul Isvarna. La fața locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Garzii de Intervenție Tismana precum și o autospecială de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu. Incendiul se manifesta violent atât la acoperișul casei cât și la acoperișul unei anexe gorpodărești aflată în imediata apropiere. Pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea acestuia limitând efectele acestuia. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 200 mp și acoperișul anexei pe o suprafață de 100 mp”, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. Cauza probabila a incendiului este focul deschis folosit în spații deschise. Articolul Casă cuprinsă de flăcări la Tismana apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY