ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Radio Crazy [5/11/2018]

 
Noelle Scaggs feat. BRÅVES – Great For You
     
Noelle Scaggs feat. BRÅVES – Great For You

Noelle Scaggs lanseaza piesa alternative-pop “Great For You”, in colaborare cu BRÅVES. Single-ul marcheaza totodata si debutul ei ca artist solo. Scaggs este bine cunoscuta pentru vocea ei puternica si prezenta scenica pe care o are alaturi de Fitz and the Tantrums, trupa premiata cu mai multe Discuri de Platina. De asemenea, artista este si un compozitor desavarsit, care a scris multe dintre hit-urile trupei din care face parte, printre care “The Walker” si “Out Of My League”. Scaggs, in calitate de solista, a declarat: “Oamenii sunt obisnuiti sa ma vada ca pe o persoana foarte energica si plina de entuziasm pe scena. Rareori au avut ocazia sa-mi descopere latura mai sensibila. Prin piesa “Great For You”, doresc sa le ofer ascultatorilor ocazia de a ma cunoaste mai bine, sa-mi cunoasca vulnerabilitatile, experientele de dragoste si dezamagirile, in care se pot regasi usor.” In timpul pauzelor de la turnee si de la programele promotionale pe care le avea cu Fitz and the Tantrums, artista si-a petrecut ultimii doi ani compunand si inregistrand cu diferiti compozitori si producatori din Nashville si Los Angeles. Pentru piesa “Great For You”, a colaborat impreuna cu trio-ul BRÅVES, compus din fratii Thorald, Issac Koren si producatorul lor, Johnny What. Pareri?

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY