ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [5/11/2018]

 
Legea care ajută CE Oltenia, în dezbatere la Camera Deputaților
     
Legea care ajută CE Oltenia, în dezbatere la Camera Deputaților

Legea referitoare la scutirea Complexului Energetic Oltenia de la plata certificatelor verzi, pentru energia consumată în carierele miniere, intră în dezbatere, marți, la Camera Deputaților. ”Va însemna un plus de 26 de milioane de lei în bugetul CEO, anual. Această lege mai repară puțin din greșelile trecutului” declară senatorul PSD Scarlat Iriza. Parlamentarul crede că actul normativ va intra în vigoare în luna decembrie. Nu vede motive pentru care să fie întors în parlament de președintele Klaus Iohannis.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY