ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [5/11/2018]

 
Bot către Greblă: ”Sunteți mulțumit să fiți în slujba unui infractor? Ce misiune v-a dat?”
     
Bot către Greblă: ”Sunteți mulțumit să fiți în slujba unui infractor? Ce misiune v-a dat?”

Fostul senator de Gorj, Toni Mihail Greblă, așteptat, luni, de jurnalistul Mălin Bot și de protestatari, la Înalta Curte de Casație și Justiție. ”Sunteți mulțumit să fiți în slujba unui infractor? Ce misiune v-a dat?” l-a întrebat Bot pe secretarul general al guvernului, referindu-se la liderul PSD, Liviu Dragnea. Dialogul a fost transmis de jurnalist în direct, pe pagina sa de socializare. Înalta Curte de Casație și Justiție judecă, în Completul de 5, recursul pe care DNA l-a formulat la decizia de achitare a lui Toni Greblă. Toni Greblă a mai fost întrebat și de alți contestatari ai lui Dragnea, dacă este mulțumit de modul în care se prezintă sistemul judiciar din România, la ora actuală.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY