ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [5/11/2018]

 
Bârcă îi dă dreptate lui Prunariu: ”Trebuie găsită o soluție vizavi de conducerea PSD”
     
Bârcă îi dă dreptate lui Prunariu: ”Trebuie găsită o soluție vizavi de conducerea PSD”

Ion Bârcă îi dă dreptate lui Mihai Prunariu.”Trebuie găsită o soluție vizavi de conducerea PSD. Trebuie să ne strângem cu toții, să găsim omul care să fie în fruntea oștii” declară primarul din Turburea. Reacția vine după ce Prunariu a dat vina pe propriu-i partid pentru ”circul” de la Primăriile Târgu-Jiu și Motru. ”De ceva timp asist la circul de la cele două primării de municipiu. Am pierdut alegerile și vrem să conducem tot noi. Instituțiile nu pot fi conduse de viceprimari, vicepreședinți sau directori adjuncți. Ajunge! Hai mai bine sa ne pregătim pentru alegerile viitoare. Cu programe, proiecte și să recâștigăm încrederea cetățenilor” a scris vicepreședintele social-democrat pe pagina de socializare. Ion Bârcă îi dă dreptate. Zice că PSD trebuie să scoată în față oameni care să demonstreze că sunt mai buni decât Marcel Romanescu. Bârcă mai spune că PSD trebuie să facă opoziție la administrațiile liberale din cele două municipii dar nu circ. Atrage atenția că ”unii cu 5%” au început să-și bată joc de social-democrați, referindu-se la ALDE. Viceprimarul de la Motru, Cosmin Morega, dă asigurări că nu este el cel responsabil de circul de la primărie și că edilul liberal Gigel Jianu este cel care ”taie și spânzură” în localitate.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY