ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [5/11/2018]

 
Un nou termen pentru finalizarea Stadionului Municipal din Târgu-Jiu: jumătatea anului viitor
     
Un nou termen pentru finalizarea Stadionului Municipal din Târgu-Jiu: jumătatea anului viitor

Un nou termen pentru finalizarea Stadionului Municipal din Târgu-Jiu: jumătatea anului viitor. ”Este o investiție care s-ar putea derula, în condiții normale, pe maximum 6 luni. Primăria mai are de realizat doar canalizarea pluvială” a comunicat, luni, edilul municipiului Marcel Romanescu. În conturile Companiei Naționale de Investiții se află, în acest moment, suma necesară finalizării investiției. Licitația ar trebui să aibă loc pe 14 noiembrie. Construcţia arenei a început în 2015 și este tot în stadiul de şantier.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY