ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [5/11/2018]

 
Pasti: „Următoarea e să vină să ne dea cu parul în cap! Urmează să mai fim și agresați fizic, că verbal am fost!”
     
Pasti: „Următoarea e să vină să ne dea cu parul în cap! Urmează să mai fim și agresați fizic, că verbal am fost!”

Cristian Toader Pasti intenționează să-i dea în judecată pe cei care l-au jignit, la ședința Consiliului Local desfășurată la Teatrul ”Elvira Godeanu”. În opinia sa, cele întâmplate au fost ”o mizerie fără margini”. Câțiva dintre spectatori le-au adresat injurii consilierilor municipali PSD, la finalul ședinței. ”Următoarea e să vină să ne dea cu parul în cap! Urmează să mai fim și agresați fizic, că verbal am fost” a comentat social-democratul la Interviurile Infinit FM. Pasti s-a arătat deranjat de lipsa de reacție a Poliției Locale. Opinia lui Cristian Toader Pasti este că primarul liberal Marcel Romanescu știa dinainte că aleșii PSD urmează să fie huiduiți și înjurați. Social-democratul nu vrea să lase lucrurile așa. A anunțat că își va pune avocații să deschidă acțiuni în instanță împotriva celor care l-au agresat verbal. Pasti consideră că Marcel Romanescu n-a procedat bine, la ședința de la teatru. Îi recomandă să fie atent atunci când își alege colaboratorii direcți.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY