ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [5/11/2018]

 
Noi tensiuni la Rovinari între șeful Societății de Servicii Publice Locale, Bărbulescu și consilierul PNL, Goanță
     
Noi tensiuni la Rovinari între șeful Societății de Servicii Publice Locale, Bărbulescu și consilierul PNL, Goanță

Noi tensiuni la Rovinari între șeful Societății de Servicii Publice Locale, Costi Bărbulescu și consilierul PNL, Petre Goanță. Cei doi se jignesc prin postări pe paginile de socializare. Cearta are legătură cu ultima ședință de consiliu local. Goanță acuză că primarul Robert Filip citez ”și-a dus ciracii ca să-i înjure pe consilierii PNL” am încheiat citatul. Bărbulescu, în schimb, îl acuză pe liberal că are o singură preocupare: să-i facă rău primarului Filip și echipei sale. Costin Bărbulescu, fost membru PNL exclus în 2017, după ce a trecut de partea primarului Filip, se întreabă de ce conducerea județeană a partidului tolerează comportamentul lui Petre Goanță. Petre Goanță explică de ce și-a vărsat năduful pe Facebook. S-a supărat pentru că, în ședința consiliului local, au fost aduși susținători de-ai primarului care ar fi lansat injurii la adresa consilierilor liberali. Alesul PNL este dispus să jure cu mâna pe Biblie că așa s-a întâmplat. Goanță reafirmă că-n opinia sa, oamenii din jurul primarului Filip sunt ”oportuniști și fripturiști”.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY