ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [5/11/2018]

 
Anca Serea a câștigat procesul pentru o parte din moștenirea fostului soț
     
Anca Serea a câștigat procesul pentru o parte din moștenirea fostului soț

După ce a bătut de mai multe ori holurile tribunalelor pentru a-și cere drepturile în instanță, Anca Serea a câștigat procesul pentru o parte din moștenirea lăsată de fostul ei soț, afaceristul Filip Poplingher. Acesta din urmă a murit pe când Anca avea doar 28 de ani, fiind răpus de o boală incurabilă. Anca Serea a primit câștig de cauză în cadrul procesului desfășurat pentru obținerea unei părți din moștenirea lăsată de fostul ei soț, Filip Poplingher, la nouă ani de la moartea acestuia. Potrivit informațiilor oferite de Antena Stars, vedeta și-a cerut drepturile în instanță, după moartea primului său soț, în 2010. După lungi așteptări, magistrații au hotărât, în cele din urmă, că Anca poate intra în posesia unei părți din averea lăsată de afacerist. Inițial, vedeta rămăsese și cu câteva datorii de la primul ei soț, însă și acest lucru s-a rezolvat în cadrul procesului. În prezent, Anca Serea este căsătorită cu Adi Sînă și aceștia au împreună o familie numeroasă și fericită. Chiar dacă în presă s-a vehiculat, la un moment dat, că cei doi sunt la un pas de divorț, aceștia au infirmat această presupunere. Înainte să-și unească destinul de cel al lui Adi Sînă însă, vedeta a mai fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce acesta a murit de leucemie. Din mariajul cu primul ei soț Anca are doi copii, pe David şi pe Sara. Alături de noul ei partener de viață, Anca mai are trei copii: Ava, Noah și Moise. Motivul pentru care a ajuns Anca Serea în instanță În 2015, la cinci ani după decesul lui Poplingher, Anca Serea a contestat un contract de vânzare-cumpărare a unui teren, pe care fostul ei soț îl cedase cu doar 10.000 de lei unei societăți comerciale. La rândul ei, firma respectivă i-a dat în judecată atât pe Anca Serea, cât și pe Sara și David, copiii lui Serea și ai afaceristului. După ce instanța a dat câștig de (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY