ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [5/11/2018]

 
Cum îi merg afacerile soțului Simonei Gherghe. Răzvan Săndulescu este consultant politic
     
Cum îi merg afacerile soțului Simonei Gherghe. Răzvan Săndulescu este consultant politic

Prezentatoarea tv Simona Gherghe s-a căsătorit în secret cu consultantul politic Răzvan Săndulescu și familia lor nu are probleme cu banii, din ce arată raporturile financiar-contabile depuse de acesta la Finanțe. Răzvan Săndulescu este trainer de consultanță politică și consultant politic din anul 2000 și are propria firmă din 2011. Potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor, trei ani la rând, compania acestuia a avut pierderi, deficitul total fiind de aproximativ 545.000 de lei, adică 120.000 de euro. În urmă cu trei ani, compania sa a început să aibă profit, terminând anul cu 12.190 de lei. În anii care au urmat, afacerile au început să meargă tot mai bine, iar în 2016 s-a consemnat un câştig de 187.123 de lei, în timp ce, în 2017, s-a înregistrat cel mai mare profit, de 305.818 lei. Astfel, în ultimii doi ani de activitate, firma soţului Simonei Gherghe i-a adus acestuia un profit total de 492.941 lei, adică peste 100.000 de euro. Deși nimeni nu ar fi bănuit, Simona Gherghe s-a căsătorit în secret cu Răzvan Săndulescu, evenimentul fiind unul extrem de restrâns și… total atipic. (libertatea.ro)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY