ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 noiembrie 2018

 
 

Jurnalmm [5/11/2018]

 
Echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş agresat și amenințat în misiune
     
Echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş agresat și amenințat în misiune

Echipajele de jandarmi aflate în serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au surprins şi sancţionat mai multe persoane care au încălcat prevederile legale, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale conform competenţelor, dintre care amintim: Duminică, 04 noiembrie a.c., în jurul orelor 16:30, jandarmii au fost solicitaţi să intervină pe strada Ecoului pentru faptul că o femeie şi un bărbat, ambii din localitate, au provocat scandal şi au adresat cuvinte jignitoare echipajului din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, care a fost solicitat pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă cumnatului acestora.  De asemenea, în jurul orelor 20:00, intervenţia forţelor de ordine a fost solicitată de către cetăţenii ce se aflau în zona Gării CFR, pentru faptul că trei tineri din Baia Mare, au provocat scandal şi au tulburat liniştea publică prin strigăte şi larmă. ,, Jandarmii  maramureşeni vor continua acţiunile  pentru prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, recomandând cetăţenilor ca ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranţa publică, să apeleze numărul unic 112 sau să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine şi  siguranţă publică”.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]




            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY