ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

LIVE TEXT | FC Voluntari - Dinamo, ora 21:00. Echipele de start: Rednic intră cu cinci jucători de (...)

ProSport [5/11/2018]

 
LIVE TEXT | FC Voluntari - Dinamo, ora 21:00. Echipele de start: Rednic intră cu cinci jucători de atac
     
LIVE TEXT | FC Voluntari - Dinamo, ora 21:00. Echipele de start: Rednic intră cu cinci jucători de atac

FC Voluntari şi Dinamo joacă în această seară de la ora 21:00, în etapa a 14-a a Ligii 1 Betano. Partida poate fi urmărită pe DigiSport, TelekomSport şi Look Tv. www.prosport.ro transmite meciul în fotbat live text.

[cititi articolul complet în ProSport]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din ProSport :
 
Turneul Campionilor | Duelul Coloşilor a întrerupt seria victoriilor-bliţ de la Londra. Deţinătorul celui mai bun (...)
Turneul Campionilor | "Duelul Coloşilor" a întrerupt seria victoriilor-bliţ de la Londra. Deţinătorul celui mai bun serviciu din circuit, osândit de dublele greşeli. Decisivul dintre Isner şi Cilic a (...)
Se ştie primul semifinalist de la Turneul Campionilor 2018. După 7 meciuri încheiate în minimum de (...)
Steaua a bătut zdravăn Dinamo în „clasicul” handbalului masculin. Scandal la Baia Mare: directorul general al echipei (...)
Steaua a bătut zdravăn Dinamo în „clasicul” handbalului masculin. Scandal la Baia Mare: directorul general al echipei Minaur, Ionuţ Marta, a intrat de mai multe ori în teren în timpul partidei cu CSM (...)
Steaua Bucureşti şi-a revenit în Liga Naţională de handbal masculin, după o victorie cât se poate de (...)
EXCLUSIV | Detalii noi despre posibilele transferuri ale lui Fortes şi Olaru la Dinamo. Anunţul Gazului Metan, după (...)
EXCLUSIV | Detalii noi despre posibilele transferuri ale lui Fortes şi Olaru la Dinamo. Anunţul Gazului Metan, după ce Rednic a fost văzut la Mediaş
Detalii noi despre posibilele transferuri ale lui Fortes şi Olaru la Dinamo.
S-a mărit zestrea de medalii a României la Mondialele de lupte U23 de la Bucureşti. Samuel Ojoj a cucerit medalia de (...)
S-a mărit zestrea de medalii a României la Mondialele de lupte U23 de la Bucureşti. Samuel Ojoj a cucerit medalia de argint
Delegaţia României a cucerit, miercuri seara, a doua medalie la Campionatele Mondiale de lupte (...)
S-a mărit zestrea de medalii a României la Mondialele de lupte U23 de la Bucureşti. Samuel Ojog a cucerit medalia de (...)
S-a mărit zestrea de medalii a României la Mondialele de lupte U23 de la Bucureşti. Samuel Ojog a cucerit medalia de argint
Delegaţia României a cucerit, miercuri seara, a doua medalie la Campionatele Mondiale de lupte (...)
 
[Toate articolele din: ProSport +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY