ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 noiembrie 2018

 
 

Jurnalmm [5/11/2018]

 
Razie pe şoselele din Maramureş. Află ce verifică poliţiştii maramureşeni
     
Razie pe şoselele din Maramureş. Află ce verifică poliţiştii maramureşeni

Poliţiştii acţionează zilnic pe drumurile publice – sancţiuni în valoare de aproximativ 78.000 de lei aplicate în acest week-end de poliţiştii Serviciului Rutier Şoferii care se grăbesc să ajungă la destinaţie şi conduc cu viteză excesivă respectiv sau cei care conduc sub influenţa alcoolului sunt un pericol iminent pe drumurile publice. În ciuda statisticilor evidente, care reflectă un număr mare de accidente rutiere, tot mai mulţi şoferi încalcă limitele legale de deplasare. Controalele poliţiştilor Serviciului Rutier, efectuate în acest week-end pe D.N. 1C Baia Mare -Seini – Satulung, D.N. 18 Tautii de Sus, D.J. 108 A Buzesti şi D.N. 18 Viseu de Sus-Moisei s-au concretizat în constatarea mai multor abateri. Pentru neregulile constatate au fost aplicate aproape 100 sancţiuni contravenţionale.  Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 78.000 de lei. Totodată, poliţiştii au reţinut 19 permise de conducere, atât pentru viteză excesivă cât şi pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY