ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Mesagerul Hunedorean [5/11/2018]

 
Sportivi deveni medaliaţi la naţionale
     
Sportivi deveni medaliaţi la naţionale

La Oneşti s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute Campionatul Naţional individual de lupte pentru juniorii de la categoriile 3 şi 4. Au fost prezenţi circa 200 de sportivi. La finalul celor patru zile de lupte, aprig disputate, sportivii de la CNS Cetate Deva au obţinut rezultate care îi poziţionează printre cei mai talentaţi din ţară, în condiţiile în care sunt cu un an mai mici decât adversarii cu care s-au luptat pentru medalii. The post Sportivi deveni medaliaţi la naţionale appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY