ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 noiembrie 2018

 
 

Mesagerul Hunedorean [5/11/2018]

 
Directorul EM Lonea s-a reîntors la Livezeni
     
Directorul EM Lonea s-a reîntors la Livezeni

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara a numit un nou şef la Exploatarea Minieră Lonea din Petrila. Decizia vine ca urmare a cererii fostului director al subunităţii CEH, Ioan Adrian Preda, de a se reîntoarce la mina din municipiul Petroşani. Preda este un colaborator apropiat al directorului general al CEH, a fost adjunct şef de sector la […] The post Directorul EM Lonea s-a reîntors la Livezeni appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY