ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Dumitrescu l-a provocat la o dezbatere publică, Dinu a răspuns în stilul propriu. Procurorul, un nou atac: Ne desparte (...)

ProSport [5/11/2018]

 
Dumitrescu l-a provocat la o dezbatere publică, Dinu a răspuns în stilul propriu. Procurorul, un nou atac: Ne desparte o lume! Sper să nu mă oblige să râcâi stratul şi să arat cât de gol e doar botezatul Mister. Măi, Iliuţă...
     
Dumitrescu l-a provocat la o dezbatere publică, Dinu a răspuns în stilul propriu. Procurorul, un nou atac: Ne desparte o lume! Sper să nu mă oblige să râcâi stratul şi să arat cât de gol e doar botezatul Mister. Măi, Iliuţă...

Cornel Dinu (70 de ani) i-a transmis, marţi, un mesaj în stilul propriu lui Ilie Dumitrescu (50 de ani), după ce fostul atacant l-a provocat la o dezbatere televizată pe teme de fotbal.

[cititi articolul complet în ProSport]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din ProSport :
 
BREAKING NEWS | Retragere şoc din tenis! Una dintre cele mai spectaculoase jucătoare din circuit şi-a încheiat cariera (...)
BREAKING NEWS | Retragere şoc din tenis! Una dintre cele mai spectaculoase jucătoare din circuit şi-a încheiat cariera la 29 de ani
Tenisul feminin pierde una dintre cele mai iubite şi mai îndemânatice jucătoare.
Unde pleacă Neymar şi Mbappe dacă PSG va fi exclusă din Liga Campionilor! Campioana Franţei are probleme (...)
Unde pleacă Neymar şi Mbappe dacă PSG va fi exclusă din Liga Campionilor! Campioana Franţei are probleme mari
Unde pleacă Neymar şi Mbappe dacă PSG va fi exclusă din Liga Campionilor! Campioana Franţei are (...)
Dică nu scapă de blestemul improvizaţiilor! Antrenorul FCSB e forţat să schimbe din nou echipa pentru următorul meci din (...)
Dică nu scapă de "blestemul" improvizaţiilor! Antrenorul FCSB e forţat să schimbe din nou echipa pentru următorul meci din Liga 1
Dică nu scapă de "blestemul" improvizaţiilor! Antrenorul FCSB e forţat să schimbe din nou echipa (...)
Turneul Campionilor | Cel mai tânăr participant de la Londra a capotat în faţa liderului mondial: doar 3 puncte (...)
Turneul Campionilor | Cel mai tânăr participant de la Londra a capotat în faţa liderului mondial: doar 3 puncte pierdute de Djokovic în ultimele cinci game-uri ale (...)
A şaptea victorie în minimum de seturi din şapte meciuri disputate la Turneul Campionilor (...)
Puyol ştie cum poate depăşi Dembele criza: Toată lumea trebuie să îl ajute!. Mesajul tranşant transmis de Valverde (...)
Puyol ştie cum poate depăşi Dembele criza: "Toată lumea trebuie să îl ajute!". Mesajul tranşant transmis de Valverde francezului: "Eşti out din cauza asta, trebuie să (...)
Cazul "Dembele, jucătorul problemă al Barcelonei" are ecou. Fostul căpitan de pe Camp nou, Puyol, (...)
 
[Toate articolele din: ProSport +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY