ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 noiembrie 2018

 
 

Vestea [5/11/2018]

 
Leoreanu către Ministrul Transporturilor: „E adevărat că Guvernul PSD a renunțat la Autostrada Unirii?”
     
Leoreanu către Ministrul Transporturilor: „E adevărat că Guvernul PSD a renunțat la Autostrada Unirii?”

Deputalul liberal nemțean Laurențiu Leoreanu acuză Guvernul de ipocrizie în ce privește interesul pentru Autostrada Moldova-Ardeal și-i cere Ministrului Transportului să spună dacă e adevărat că proiectul respectiv este, în fapt, abandonat. <<Solicit lui Lucian Șova să spună urgent dacă este adevărat că s-a renunțat la Autostrada Unirii. Guvernul Dragnea-Dăncilă își bate joc de Moldova>>, este titlul interpelării deputatului nemțean. „La nici două săptămâni de la momentul în care parlamentarii PNL au pus pe ordinea de zi la Comisia de Transporturi proiectul de lege privind construcția Autostrăzii Unirii și au reușit adoptarea acestuia în unanimitate, observ că majoritatea PSD-ALDE nu a făcut altceva decât să încerce să păcălească presa. Potrivit unor informații din interiorul Ministerului Transporturilor, Guvernul Dragnea- Dăncilă ia în calcul să renunțe la autostrada Iași-Târgu Mureș, în favoarea unei alte variante de autostradă. Asistăm la o nouă bătaie de joc la adresa cetățenilor din Moldova și la o nouă dovadă de iresponsabilitate și incompetență din partea Guvernului, în condițiile în care Autostrada Iași-Târgu Mureș a fost inclusă în Master Planul de Transport adoptat în urmă cu doi ani și a fost promisă de PSD locuitorilor Moldovei în campanie electorală, dar nimic nu s-a concretizat. Totul nu a fost însă decât o minciună a PSD, în condițiile în care miniștrii PSD ai Transporturilor din ultimii doi ani nu au făcut altceva decât să găsească scuze și să mute hârtii pentru a nu construi autostrada. La câte pretexte au fost formulate de miniștrii PSD ai Transporturilor, inclusiv de Lucian Șova pentru a nu se apuca de treabă, până acum eram deja în faza de construcție a autostrăzii dacă guvernul dădea dovadă de o minimă bună-voință și inteligență”, acuză Leoreanu. „Cetățenii Moldovei – o parte dintre aceștia votanți de bună-credință (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY