ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 octombrie 2018

 
 

Argument [13/10/2018]

 
Pompierii militari cărăşeni au plecat spre „tragedia“ din Capitală
     
Pompierii militari cărăşeni au plecat spre „tragedia“ din Capitală

În această dimineaţă a fost declanşat cel mai amplu exerciţiu naţional „SEISM 2018” care constă în punerea în aplicarea a Concepţiei naţionale de răspuns post-seism. Scenariul este unul sumbru, un cutremur de Conform de 7.5 grade pe scara Richter, care poate fi urmat de mai multe replici. Toate unităţile subordonate ale IGSU, iar mai multe echipaje de pompieri din ţară se deplasează spre Capitală, din Caraş-Severin 95 de pompieri militari cu 17 autospeciale au plecat deja spre locul tragediei.

[cititi articolul complet în Argument]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY