ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 octombrie 2018

 
 

Radio Crazy [13/10/2018]

 
Pilda dragostei și a despărțirii
     
Pilda dragostei și a despărțirii

La marginea unei poieni, Dragostea și Despărțirea stăteau de vorbă, când, deodată, văd doi tineri. DESPĂRȚIREA ÎI SPUNE DRAGOSTEI: Pariem, că îi voi despărți? – Așteaptă, îi spuse Dragostea, lasă-mă să mă apropii de ei o singură dată, apoi poți face ce vrei. Dragostea s-a apropiat de cei doi, i-a atins, i-a privit în ochi și a văzut cum scânteia s-a aprins. DRAGOSTEA S-A ÎNTORS LA LOCUL EI ȘI I-A SPUS DESPĂRȚIRII: – Acum este rândul tău. – Nu, acum nu pot face nimic, căci inimile lor sunt pline de iubire. Mă voi duce la ei mai târziu. Vremea a trecut, iar despărțirea le-a făcut o vizită. Când a ajuns în casa lor, a văzut că cei doi aveau un bebeluș. Se gândea că dragostea le trecuse, așa că le-a pășit încrezătoare pragul casei, însă acolo a dat de Recunoștință. – VINO LA EI MAI TÂRZIU, I-A SPUS RECUNOȘTINȚA! Timpul a trecut și Despărțirea s-a întors din nou în casa lor. Aici copiii erau gălăgioși și se jucau, soțul se întorcea obosit de la muncă, iar femeia liniștea copiii. Despărțirea era convinsă că acum îi va putea separa, pentru că în această perioadă, atât Dragostea, cât și Recunoștința plecaseră de mult din casa lor. Însă, privindu-i în ochi, a văzut că Respectul și Înțelegerea veniseră la ei în casă. – Treci mai târziu, îi spuseră cele două sentimente. Timpul a trecut și Despărțirea nu s-a dat bătută, a venit din nou în casa lor. Acum copiii erau la casele lor, bărbatul avea părul nins, iar femeia gătea în bucătărie. I-a privit și a văzut că acum în casa lor era Încrederea. – VINO ALTĂ DATĂ, ÎI SPUSE ÎNCREDEREA… Într-o ultimă încercare, Despărțirea a venit din nou în casa oamenilor. Acum, prin casă alergau nepoții, iar lângă sobă stătea o bătrânică. Despărțirea s-a gândit că venise și momentul ei, acum voia să privească femeia în ochi, însă aceasta s-a ridicat și a ieșit din casă. Despărțirea a urmat-o. Bătrâna a venit la cimitir și s-a așezat lângă mormânt. Era (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY