ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 octombrie 2018

 
 

Radio Crazy [13/10/2018]

 
Gogoșari umpluți cu varză roșie
     
Gogoșari umpluți cu varză roșie

Gogoșarii umpluți cu varză roșie fac parte dintre cele mai populare și gustoase murături și se potrivesc de minune cu orice fel de mâncare, în special asezonați cu o friptură de porc. În plus, pentru a pune la murat gogoșari umpluți cu varză roșie nu ai nevoie nici de prea multe ingrediente și nici de prea mult timp, cu alte cuvinte este o rețetă de murături la îndemâna oricui. Gogoșarii umpluți cu varză roșie se murează cel mai bine în oțet, însă există și rețete cu saramură combinată cu oțet, acestea fiind preferate dacă în loc de gogoșari se folosesc ardei capia. De asemenea, în loc de varză roșie se poate folosi varză albă sau se pot combina cele două, adaugându-se morcov ras pentru mai multă culoare. Atenție! Rețeta de gogoșari umpluți cu varză roșie pe care o propunem este calculată pentru 5 kg de gogoșari și un borcan de aproximativ 5 litri. INGREDIENTE gogoșari – 5 kg varză roșie – 2 bucăți morcovi – 2 bucăți (opțional) țelină – 1 bucată mică sau jumătate de țelină mare hrean oțet – 500 ml zahăr – 4 linguri boabe de piper foi de dafin sare – 4 linguri MOD DE PREPARARE Se aleg gogoșarii fără pete și lovituri și se spală cu apă rece. Se îndepărtează cotorul și semințele, având grijă să nu se rupă gogoșarul. Se toacă varza roșie, de preferat cât mai mărunt. Se rad morcovii și țelina și se amestecă cu varza roșie. Se pune sare după gust și se frământă compoziția. Compoziția se lasă o oră la înmuiat, astfel încât gogoșarii umpluți cu varză roșie să fie cât mai fragezi după ce se murează. Gogoșarii se umplu cu compoziția obținută, îndesându-se cât mai multă. În acest timp se fierbe oțetul amestecat cu 3 litri de apă. Se adaugă zahărul și sarea. Gogoșarii umpluți cu varză roșie se așează în borcan. Se taie hreanul în bucăți mari și se adaugă peste gogoșarii umpluți cu varză roșie, împreună cu foile de dafin și piperul. Se toarnă oțetul fierbinte peste gogoșarii (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY