ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 octombrie 2018

 
 

News Buzău [13/10/2018]

 
E JALE CU CHIULANGII! 12 elevi buzoieni adunati cu politia din baruri
     
E JALE CU CHIULANGII! 12 elevi buzoieni adunati cu politia din baruri

Poliţiştii din cadrul birourilor Poliţiei de Proximitate, Rutier şi de Ordine Publică de la Poliţia Municipiului Buzău, precum şi lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii delincvenţei juvenile şi menţinerii climatului de ordine şi siguranţă civică în perimetrul stradal, în zona adiacentă unităţilor de învăţământ şi pe traseele de afluire şi defluire ale elevilor.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY