ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 noiembrie 2018

 
 

News Buzău [13/10/2018]

 
S-A PITIT DAR A FOST PRINS! Un minor din Buzau prins in timp record cu ajutorul cainelui politist „Pic”. Cum i-a dat de urma animalul si ce risca infractorul?
     
S-A PITIT DAR A FOST PRINS! Un minor din Buzau prins in timp record cu ajutorul cainelui politist „Pic”. Cum i-a dat de urma animalul si ce risca infractorul?

Poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Merei au fost sesizaţi de către un bărbat de 33 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o sumă de bani, din locuinţa tatălui său, situată în localitatea Merei.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY