ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 octombrie 2018

 
 

Argument [12/10/2018]

 
Ziua Educaţiei non-formale la Grădiniţa Floarea-Soarelui, din Reşiţa
     
Ziua Educaţiei non-formale la Grădiniţa Floarea-Soarelui, din Reşiţa

Cadrele didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui”, din Reşiţa, au organizat în cursul zilei de vineri, 12 octombrie, manifestarea „Ziua Educaţiei non-formale la Floarea-Soarelui”. Evenimentul de astăzi este parte a Proiectului de Mobilitate Erasmus + „Non-Formal la grădiniță”, derulat de Grădinița cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui” Reșița în perioada 1 decembrie 2017 - 30 noiembrie 2018. Proiectul beneficiază de fonduri din partea Uniunii Europene, având un buget de 11.850 euro.

[cititi articolul complet în Argument]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY