ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 octombrie 2018

 
 

Radio Crazy [12/10/2018]

 
Astrid S lanseaza single-ul „Emotion”
     
Astrid S lanseaza single-ul „Emotion”

Astrid S lanseaza single-ul „Emotion”, o piesa emotionanta, de un dramatism coplesitor, sustinut prin acorduri de pian si versuri de o luciditate profunda. Onestitatea ce sta la baza piesei „Emotion” cladeste un intreg univers muzical, care incearca sa redea, in mod fidel, durerea pe care minciunile o cauzeaza intr-o relatie. „Piesa vorbeste despre acel tip de relatie prin care o multime de oameni trec. A fost scrisa chiar in momentul unei despartiri. Muzica se poate asemana cu o terapie si chiar functioneaza ca atare. Am avut ideea de a face ceva modern, care sa poata face fata probei timpului.” – Astrid S Astrid S este o cunoscuta artista norvegiana, al carei prim material, lansat in 2016 si intitulat „Astrid S”, a inclus si single-ul „Hurts So Good”, premiat cu multiple discuri de platina. Cel de-al doilea material, „Party’s Over”, a fost lansat anul trecut si reuneste cunoscutele piese „Breathe” si „Such A Boy”. Artista de doar 21 de ani se poate lauda si cu o serie intreaga de colaborari inedite, cu artisti precum Blonde, Matoma si Shawn Mendes. Pareri?

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY