ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 noiembrie 2018

 
 

Radio Crazy [12/10/2018]

 
Ramanem cu “Opere de drama, suflete in rama!”, spune Claudiu in noua piesa!
     
Ramanem cu “Opere de drama, suflete in rama!”, spune Claudiu in noua piesa!

La doua saptamani dupa lansarea piesei “Iubirea ce nu s-a vrut”, Claudiu Dumitrache lanseaza “Opere de drama, suflete in rama”. Asa cum ne-a obisnuit, facand-o intr-un mod deosebit si impresionant, artistul a mai adus o versiune in limba romana a unei piese straine: “Piccola Anima” de la Ermal Meta si Elisa. Piesa este inregistrata in studiourile Dj Reck Records si este produsa de catre Acacia Music. Urmatorul concert al tanarului, are loc in cadrul lansarii lui de carte, inainte de sarbatorile de iarna, in Bucuresti. Fiind fascinat de istoria si frumusetea Tarii Barsei, anul viitor, Claudiu Dumitrache va incepe proiectul ” Claudiu Dumichanass de Barcaság-Roumanie”, despre care nu stim prea multe. Pana atunci, ne bucuram de piesele si mesajele transmise de cantaret. Pareri?

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY