ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 octombrie 2018

 
 

Realitatea Vâlceană [12/10/2018]

 
Raportul activității APAVIL în intervalul 6-12 octombrie 2018
     
Raportul activității APAVIL în intervalul 6-12 octombrie 2018

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 06 – 12 octombrie 2018 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale. LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: Kruscevac, Marin Sorescu Bl. G80, Mihai Viteazu, Splaiul Mircea Vodă și Danil Ionescu. AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Știrbei Vodă nr. 204, Stolniceni nr. 294, Avram Iancu nr. 12, Danil Ionescu nr. 18, B-dul Tudor Vladimirescu nr. 28, Straubing nr. 269, Apusului nr. 29 . POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru. PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: – s-a asigurat asistență tehnică pe str. Copacelu nr. 37B; – se continuă cu amenajarea terenului, montarea pavelelor și realizarea etanșeității căminelor pe branșamente în urma finalizării lucrărilor pentru reabilitare rețele apă potabilă și branșamente pe străzile Carol I, Regina Maria, Știrbei Vodă, Gabriel Stoianovici, Pătrașcu Vodă și Mircea Vodă; – au început lucrările de reabilitare rețele apă potabilă și branșamente pe strada Posada ; – continuă lucrările pentru reabilitare rețele apă potabilă și branșamente pe strada Krusevac; – au fost ridicate la cotă 9 cămine de canalizare pe str. Matei Basarab Bl. 116, Bl. 118 și Bl. 98 și str.Ostroveni; – Str. Matei Basarab. Bl. 98 – refacere teren lângă cămine de canalizare; – s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat; – s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit; – au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră (...)

[cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Realitatea Vâlceană :
 
 
[Toate articolele din: Realitatea Vâlceană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY