ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 octombrie 2018

 
 

Radio Crazy [12/10/2018]

 
Michael Bublé lanseaza “Love You Anymore”
     
Michael Bublé lanseaza “Love You Anymore”

Noul single al lui Michael Bublé, “Love You Anymore”, scris de catre Charlie Puth, este primul single de la artistul italiano-canadian de pe albumul mult asteptat “Love”. Acesta va fi lansat pe 16 noiembrie 2018! O alta piesa exceptionala de pe noul album, “When I Fall In Love”, este disponibila deja pentru pre-comanda. Michael spune ca “Din prima clipa din care am auzit «Love You Anymore», am stiut imediat ca trebuie s-o inregistrez si s-o pun pe noul album. Abia astept s-o asculte si fanii mei. Mai bine zis, abia astept sa asculte intregul album pentru ca sunt foarte mandru de rezultatul muncii noastre”. “Love” a fost produs de catre David Foster impreuna cu un vechi colaborator, Jochem van der Saag si Michael Bublé. Cei trei au reusit sa trezeasca viziunile cinematice ale lui Bublé si, luand in calcul si vocea uluitoare a lui Michael, au reusit sa creeze un album extraordinar. Bublé a cantat in concerte sold-out din parcul Hyde (Londra) si parcul Croke (Dublin) pentru peste 100.000 fani. Saptamana trecuta, cantaretul si compozitorul care a castigat numeroase premii Grammy a incantat multimea in ploi torentiale cu ocazia inchiderii Stadionului faimos din Sydney pentru mai mult de 40.000 fani australieni care, in ciuda conditiilor meteorologice nefavorabile, au ramas alaturi de artist pana la final. Michael Bublé a vandut peste 60 milioane de albume pe plan international in cadrul carierei sale impresionante. (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY