ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 octombrie 2018

 
 

Special Arad [12/10/2018]

 
ISJ le dă peste nas părinților revoltați din cauza unei săli de clasă de la „Caius Iacob”. Copii „nu sunt nici izolați, nici discriminați”
     
ISJ le dă peste nas părinților revoltați din cauza unei săli de clasă de la „Caius Iacob”. Copii „nu sunt nici izolați, nici discriminați”

O echipă a Inspectoratului Școlar Județean a efectuat un control la Școala Gimnazială „Caius Iacob”, unde – așa cum a relatat Special Arad săptămâna trecută,...

[cititi articolul complet în Special Arad]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Special Arad :
 
 
[Toate articolele din: Special Arad +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY