ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 octombrie 2018

 
 

Vestea [12/10/2018]

 
Azi, Topul Firmelor! Crema întreprinzătorilor din județ, premiată azi la Tîrgu Neamț
     
Azi, Topul Firmelor! Crema întreprinzătorilor din județ, premiată azi la Tîrgu Neamț

Cei mai importanți patroni și directori din județul Neamț vor primi astăzi răsplata oficială pentru firmele lor, pentru performanțele economice din anul precedent. Topul firmelor pentru 2017 are loc la Tîrgu Neamț, la o pensiune de la marginea orașului, de la ora 17. La eveniment sunt invitați și vor fi premiați reprezentanții a sute de firme din județ, pe categorii care țin de domeniile și clasele de activitate. La o conferință de presă de acum câteva zile, președintele Camerei de Comerț și Industrie Neamț (organizatorul manifestării), Mihai Apopii a precizat că în 2017 a crescut cifra de afaceri a firmelor din Neamț dar a crescut profitul. În limbaj direct, un profit mai mic înseamnă mai puține fonduri din care să se facă investiții și tehnologizare în firme. Și acesta e doar un detaliu despre mediul economic (cu tot ce presupune el, inclusiv legislatie) in care isi desfasoara activitatea cei care susțin locurile de muncă din acest județ. D.V. The post Azi, Topul Firmelor! Crema întreprinzătorilor din județ, premiată azi la Tîrgu Neamț appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY