ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 octombrie 2018

 
 

Jurnalmm [12/10/2018]

 
O băimăreancă de 29 de ani- CERCETATĂ DE POLIŢIŞTI PENTRU COMITEREA MAI MULTOR FURTURI
     
O băimăreancă de 29 de ani- CERCETATĂ DE POLIŢIŞTI PENTRU COMITEREA MAI MULTOR FURTURI

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi Biroului de Ordine Publică Baia Mare au dus la soluţionarea mai multor furturi comise în cursul anului 2018, pe raza municipiului, din buzunare, genţi şi poşete, precum şi din societăţi comerciale. O băimăreancă de 29 de ani este bănuită de comiterea acestor fapte, din care unele  în complicitate cu un bărbat de 29 de ani din municipiul Bacău (concubinul suspectei) şi un tânăr de 18 ani din judeţul Maramureş (minor la data faptei). De asemenea, din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că cei doi concubini au săvârşit unele fapte penale în prezenţa fiului lor minor, în vârstă de 3 ani,  care a fost  folosit la săvârşirea unor fapte, fie pentru distragerea atenţiei persoanelor vătămate, fie pentru a împiedica martorii oculari să observe momentul sustragerii bunurilor. Cu privire la acest aspect a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului  Maramureş, pentru stabilirea şi aplicarea uneia dintre măsurile de protecţie specială prevăzute de Legea nr.272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporţie de 65%. Faţă de suspectă a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore şi s-a dispus continuarea cercetărilor acesteia în stare de libertate. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi de depistare a bărbatului suspect. Prevenire:  Pentru siguranţa dumneavostră şi a bunurilor personale purtaţi portofelul în buzunarul de la piept, în interiorul hainei, nu în buzunarul de la spate a pantalonilor, de unde poate fi uşor sustras de către infractori, mai ales în locurile aglomerate. Acordaţi mai multă atenţie poşetelor decât plaselor cu cumpărături. Când achitaţi cumpărăturile, scoateţi suma necesară de bani, nu (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY