ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 octombrie 2018

 
 

Vestea [12/10/2018]

 
WOW! PROCONSUL cu Orchestră Simfonică, la Piatra Neamț! Prețul biletelor, sub jumătate față de Suceava
     
WOW! PROCONSUL cu Orchestră Simfonică, la Piatra Neamț! Prețul biletelor, sub jumătate față de Suceava

Concertul extraordinar PROCONSUL SIMFONIC ajunge și la Piatra Neamț, pe 17 noiembrie 2018, la Cinema „Dacia” (ora 19:00). Eveniment muzical este inclus în cadrul Stagiunii artistice 2018-2019, organizată în colaborare de Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ şi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamţ: Membrii celebrei trupe rock vor fi însoţiţi în demersul lor muzical de orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat din Botoşani. La pupitrul dirijoral se va afla Iulian Rusu. În program se regăsesc pagini orchestrale de largă popularitate. Intrarea se face pe bază de invitaţii, care pot fi achiziţionate la sediul Centrului (strada Ştefan cel Mare, nr. 3A, tel. 0233.21.40.26) la preţul de 30 de lei. Pentru același concert, la Suceava, prețul este de 70 de lei. The post WOW! PROCONSUL cu Orchestră Simfonică, la Piatra Neamț! Prețul biletelor, sub jumătate față de Suceava appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY