ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 octombrie 2018

 
 

News Buzău [12/10/2018]

 
LIVE - Azi la “TOCATORUL DE STIRI” de la TV News Buzau: “Golaniada” lui Donald Tom – 100 de strazi asfaltate prost, Gigacaloria votantilor buzoieni, politicienii de buzunar (ala de la spate), “AREA 51” din Buzau, rulotele lui Donald Tom si multe (...)
     
LIVE - Azi la “TOCATORUL DE STIRI” de la TV News Buzau: “Golaniada” lui Donald Tom – 100 de strazi asfaltate prost, Gigacaloria votantilor buzoieni, politicienii de buzunar (ala de la spate), “AREA 51” din Buzau, rulotele lui Donald Tom si multe altele

Cu toate ca armata de SIM-uri (producatoare de conturi FAKE pe Facebook)sunt impotriva noastra, continuam sa spunem lucrurilor pe nume in urbea noastra, nepartinitor si fara teama de BAU-BAU. Suntem LIVE si de aceea ne permitem sa facem o altfel de revista a presei. Azi “atacam” la “TOCATORUL DE STIRI” de la TV News Buzau: “Golaniada” lui Donald Tom – 100 de strazi asfaltate prost, Gigacaloria votantilor buzoieni, politicienii de buzunar (ala de la spate), “AREA 51” din Buzau, rulotele lui Donald Tom si multe altele.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY