ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 octombrie 2018

 
 

UPDATE.3: Conferinta Smart Star USA – Solutii eficiente de finantare pentru internationalizarea afacerilor romanesti (...)

Ziua de Constanţa [12/10/2018]

 
UPDATE.3: Conferinta Smart Star USA – Solutii eficiente de finantare pentru internationalizarea afacerilor romanesti gazduita de Universitatea Ovidius din Constanta (galerie foto)
     
UPDATE.3: Conferinta Smart Star USA – Solutii eficiente de finantare pentru internationalizarea afacerilor romanesti gazduita de Universitatea Ovidius din Constanta (galerie foto)

Universitatea Ovidius din Constanta gazduieste astazi in Sala Senatului, conferinta bdquo;Smart Star USA ndash; Solutii eficiente de finantare pentru internationalizarea afacerilor romanestirdquo;. Evenimentul este organizat de fundatia Laufer, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Academia de Studii Economice din Bucuresti si Universitatea Ovidius. Acest program bdquo;Smart Start USArdquo; urmareste facilitarea accesului unui numar de cel putin 10.000 de intreprinderi micro, mici si mijloci ...

[cititi articolul complet în Ziua de Constanţa]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Ziua de Constanţa :
 
Judecatorii au suspendat doua hotarari ale Consiliului Local Constanta. Despre ce este vorba (...)
Judecatorii au suspendat doua hotarari ale Consiliului Local Constanta. Despre ce este vorba (document)
Curtea de Apel Constanta a decis suspendarea executarii a doua hotarari luate in Consiliul (...)
Interviu live: Florin Mitroi - In perioada 1966-1967, Valea Seaca a devenit Valu lui Traian. Batranii isi amintesc. (...)
Interviu live: Florin Mitroi - In perioada 1966-1967, Valea Seaca a devenit Valu lui Traian. Batranii isi amintesc. Este familia mea, este localitatea pe care sunt mandru ca o administrez!“ (...)
100 de ani. bdquo;Un secol, o perioada suficient de lunga pentru a defini o comunitate. Din (...)
Razvan Florea, multumit: Inotatorii de la Atena Sport Club Constanta, medaliati in Bulgaria, la intrecerea (...)
Razvan Florea, multumit: Inotatorii de la Atena Sport Club Constanta, medaliati in Bulgaria, la intrecerea internationala Britz“ (galerie foto)
Sportivii de performanta ai Atena Sport Club Constanta clubul de inot al medaliatului olimpic (...)
#citesteDobrogea: Romanul in Dobrogea calca pretutindeni pe ruinile maririi stramosilor sai“. Lucrari din Biblioteca (...)
#citesteDobrogea: Romanul in Dobrogea calca pretutindeni pe ruinile maririi stramosilor sai“. Lucrari din Biblioteca Virtuala ZIUA de Constanta
Digitalizarea revistei bdquo;Analele Dobrogeirdquo; ofera publicului cititor, azi, sansa de a (...)
#citesteDobrogea: Cernavoda - Bogazchioi, asezarea de la revarsarea Dunarii (IV) (galerie (...)
#citesteDobrogea: Cernavoda - Bogazchioi, asezarea de la revarsarea Dunarii (IV) (galerie foto)
Dupa reintegrarea Dobrogei in cadrul statului roman, se vor organiza activitati economice (...)
 
[Toate articolele din: Ziua de Constanţa +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY