ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 octombrie 2018

 
 

News Buzău [12/10/2018]

 
GRABITI-VA! 15 octombrie este ultima zi in care puteti solicita ajutorul pentru încălzirea locuinței. Cine il primeste si ce acte sunt necesare?
     
GRABITI-VA! 15 octombrie este ultima zi in care puteti solicita ajutorul pentru încălzirea locuinței. Cine il primeste si ce acte sunt necesare?

Ajutorul pentru încălzirea locuinței poate fi solicitat, după cum stabilește Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 70/2011 privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece, de către persoanele singure, dar și de către familiile cu venituri mici, de principiu, pentru locuința din actul de identitate și pentru sistemul principal de încălzire.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY