ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 octombrie 2018

 
 

Vestea [12/10/2018]

 
Andrușcă răspunde: „Atacuri politice și personale!”
     
Andrușcă răspunde: „Atacuri politice și personale!”

Dănuț Andrușcă, nemțeanul ajuns Ministrul Economiei consideră că ploaia de critic care îl vizează ar fi, de fapt, niste atacuri politice sau personale emise de diverse grupuri de interese. El a și făcut o postare pe facebook în care eludează fondul criticilor – analfabetismul funcțional rar întâlnit la asemenea nivel – și pozează în victimă, susținând că prin criticarea lui se urmărește de fapt altceva. Citeste si Băsescu, mesaj favorabil pentru Andrușcă: „Nu e singurul IDIOT din Guvern!” ÎNREGISTRARE DEVASTATOARE: „Cel mai idiot Ministru!” Ţuţuianu, către Arsene, despre Andruşcă „În spaţiul public au apărut, şi sunt convins că vor continua să apară, o serie întreagă de atacuri la adresa mea. Unele sunt politice, altele sunt personale. Toate vin, însă, din zone gri şi reprezintă diverse grupuri de interese. Nu voi ezita să-mi apăr onoarea şi demnitatea, inclusiv în instanţa de judecată, împotriva tuturor celor care abuzează de decenţa mea şi folosesc tot felul de injurii. Când am vorbit în plenul Camerei Deputaţilor despre ‘şobolăneli’ exact la acest tip de atacuri mă refeream. Poate este coincidenţă că tot acest spectacol a început exact după ce am demascat, luni, acest mod de a face politică. E clar că am deranjat pe cineva, sau pe mai mulţi. Repet, sunt un om bine-crescut şi cu frică de Dumnezeu, dar asta nu înseamnă că voi tolera la nesfârşit toate insultele din spaţiul public care se vehiculează la persoana mea. Nu spun asta ca o ameninţare, ci ca o avertizare!”, a scris Dănuț Andrușca pe Facebook, după cum anunta stiripesurse.ro. Citeste si Băsescu, mesaj favorabil pentru Andrușcă: „Nu e singurul IDIOT din Guvern!” ÎNREGISTRARE DEVASTATOARE: „Cel mai idiot Ministru!” Ţuţuianu, către Arsene, despre Andruşcă Ministrul susține că atacurile vizează grupul de susținători ai lui Liviu Dragnea. „Spre deosebire de cei care le-au comandat şi le (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY