ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 octombrie 2018

 
 

Vestea [12/10/2018]

 
Protestatarii care au lovit jandarmii, arestați pentru 30 de zile
     
Protestatarii care au lovit jandarmii, arestați pentru 30 de zile

Cei doi protestatari reținuți ieri în urma perchezițiilor făcute la mai multe adrese au primit 30 de zile de detenție. Magistrații au decis că cei doi tineri care au lovit jandarmii la protestul din 10 august trebuie să stea în spatele gratiilor vreme de cel puțin 30 de zile. Aceștia au fost puși sub acuzare pentru ultraj. Cei doi fusesera retinuti initial pentru 24, respectiv 48 de ore. V.N. The post Protestatarii care au lovit jandarmii, arestați pentru 30 de zile appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY